Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Ianis Stoica, şi au mai avut o ocazie mare în minutul 25, la Daniel Popa. În minutul 38 Compagnucci a centrat şi Bahassa a egalat cu un şut din careu, iar la pauză s-a intrat cu scorul de1-1. Clujenii s-au desprins în minutul 53, când Chipciu a trimis o pasă foarte bună, Daniel Popa a preluat şi l-a învins pe Gurău. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea clujenilor, care au urcat pe loc de play-off, 6, cu 26 de puncte. FCU Craiova este a 14-a în Superligă, cu 18 puncte.

U CLUJ: P. Iliev - Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu - Chipciu, G. Simion I. Filip 83), Doukoure, I. Stoica (Cîmpanu 82), Nistor - D. Popa (R. Silaghi 76). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FCU CRAIOVA: Gurău - Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Dr. Albu 83) - V. Achim, Van Durmen – A. Chiţu, Bauza (Baeten 57), Bahassa (Sidibe 74) - Blănuţă. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene: Padula 63, Bahassa 67

Arbitri: Andrei Chivulete – Imre-Laszlo Bucsi, Mihăiţă Necula – Florin Mazilu

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Raul Constantin Ghiciulescu

Observator: Ioan Onicaş

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.