Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat că echipa prahoveană îşi va relua pregătirile în data de 3 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O zi mai târziu, în 4 ianuarie, echipa va pleca în Antalya, pentru un stagiu centralizat de zece zile.

În Antalya, echipa pregătită de către Nicolae Constantin îşi va stabili cartierul general la Side, şi are stabilite trei jocuri de verificare, toate cu adversare de prim eşalon. Astfel, la 9 ianuarie, Petrolul o va întâlni pe Turan Tovuz (Azerbaidjan, locul 6), la 11 ianuarie va evolua cu Lechia Gdansk (Polonia, locul 14), iar în 13 ianuarie o va avea ca oponentă pe ŢSKA 1948 Sofia (Bulgaria, locul 3).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După revenirea în ţară, la 21 ianuarie, de la ora 17.00, Petrolul va juca în deplasare cu CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superliga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.