Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sibienii au început mai bine meciul de la Sf. Gheorghe şi au avut câteva ocazii bune în prima repriză, inclusiv un gol anulat pentru ofsaid la Daniel Paraschiv (min. 14). Scorul a fost însă deschis de Sepsi, care a marcat în minutul 45, prin Kallaku, cu un şut din careu. Golul a fost analizat în camera VAR înainte de a fi validat şi la pauză gazdele au intrat cu avantaj.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, când Bejan a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Silviu Balaure. Sepsi a trecut pe lângă golul victoriei, ca şi Hermannstadt pe final însă meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, care păstrează gazdele neînvinse. Sepsi are 9 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Hermannstadt se clasează pe 8, cu şapte puncte.

SEPSI: Niczuly – Aganovic (N. Păun 60), Ninaj, D. Ciobotariu (M. Bălaşa 46), Oteliţă - I. Gheorghe, Alimi (J. Rodriguez 60), Kallaku (Ştefănescu 59) - R. Varga, Damaşcan (Safranko 59), Rondon. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – S. Balaure (Bărbuţ 82), Sota Mino, Baba Alhassan (Biceanu 67), Neguţ (G. Iancu 46) – Bucuroiu (D. Iancu 67), D. Paraschiv (Fonseca 82). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: M. Bălaşa 88 / Bejan 61, D. Paraschiv 72, Letica 87, D. Iancu 90+2

Arbitri: George Vidican - Eugen Gheorghe, Daniel Mitruţi - Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Iulian Dima - Ciprian Danşa

Observator: Dan Victor Berbecaru

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.