Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. A fost prima victorie a lui Sepsi după şase înfrângeri consecutive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 15 al meciului de la Sf. Gheorghe, Romario Benzar a înscris în propria poartă şi a adus gazdele în avantaj. Zece minute mai târziu, Gabriel David a egalat, cu un şut din careu, la colţul lung. Oaspeţii au comis însă un henţ în propriul careu, în minutul 35, prin Eduard Florescu, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat lovitură de pedeapsă. Alimi a transformat sigur în minutul 38 şi Sepsi era din nou în avantaj. Însă doar pentru un minut. Romario Benzar a fost faultat în careul gazdelor şi Eduard Florescu a adus egalarea pentru moldoveni. Liviu Ciobotariu a schimbat la pauză şi, nou introdus pe teren, Adnan Aganovic a înscris şi el în minutul 47 pentru 3-2. Sepsi a înscris pentru 4-2 în minutul 66, după golul marcat cu o lovitură de cap, în minutul 66, de Alimi, din centrarea lui Denis Ciobotariu. Tabela a fost închisă de golul superb reuşit de Ion Gheorghe, de la mai bine de 30 de metri, în minutul 85. A fost primul gol al jucătorului lui Sepsi, în prima ligă, după mai bine de un an.

Sepsi s-a impus cu 5-2, reuşind prima victorie după şase înfrângeri consecutive. Covăsnenii sunt pe locul 9 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă, în continuare, ultimul loc, al 16-lea, cu 6 puncte şi fără nici o victorie în acest sezon.

SEPSI: Niczuly – D. Oroian, Kecskes, Ninaj, Fl. Ştefan (I. Gheorghe 72) - Alimi, J. Rodriguez, - M. Ştefănescu (R. Varga 73), C. Matei (D. Ciobotariu 58), Damaşcan (Aganovic 46), Debeljuh (Safranko 58). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC BOTOŞANI: Ducan - R. Benzar (Adams Friday 70), Şeroni, Mutombo, Ţigănaşu - G. David, Petro (Zabou 76), E. Florescu (Casap 70) - Mouaddib, Ilicic (Dragu 70), Pinson (Drole 46). ANTRENOR: Dan Alexa

Cartonaşe galbene: Alimi 18 / Pinson 42

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, Vladimir Urzică - Horia Mladinovici

Arbitri VAR: Viorel Flueran - Cristina Trandafir

Observator: Teodora Albon

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.