Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa (Ovidiu Popescu 46), Haruţ, Radunovic – Olaru (Nikolov 73), Ad. Şut, Radaslavescu (Octavian Popescu 46) – Miculescu (Omrani 46), Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: Drăghia (G. Ungureanu 86) - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ştefan - Kait, Al. Albu, Papeau (C. Ignat 55) – Pănoiu (Sefer 74), Lukassen (Al. Stan 74), Funsho Bamgboye (Al. Crivac 86). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Radunovic 45+3, Omrani 77 / Luckassen 45+2, Al. Albu 76, Fl. Ştefan 77

Cartonaş roşu: Octavian Popescu (FCSB) min. 68

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, Bogdan Gheorghe - Viorel Nicuşor Flueran

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Imre-Laszlo Bucsi

Observator: Adrian Comănescu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.