Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia ploieşteană Petrolul, într-un meci din etapa a 11-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Iaşi, Petrolul a avut un gol marcat în minutul 7, de Papp, dar anulat de arbitru după trei minute de consultare a VAR, pentru o poziţie de ofsaid. Ambele echipe au mai avut şanse de gol, în continuarea partidei, dar nici una nu a fost concretizată şi partida s-a încheiat 0-0.

Petrolul a ajuns la şase egaluri în această ediţie de campionat, are 15 puncte şi se află pe locul 6, în timp ce Poli Iaşi, cu 11 puncte, ocupă locul 12.

POLITEHNICA IAŞI: S. Lung Jr. (Ailenei 46) - Bordeianu, F. Ilie, Samayoa, R. Ispas - A. Roman (Vojtus 66), Marchioni, Jatoba (Belu Iordache 46) – A. Gheorghiţă, Harrison (S. Buş 46), Luis Phelipe (A. Ciobanu 77). ANTRENOR: Leo Grozavu

PETROLUL PLOIEŞTI: Zima - L. Dumitriu, Papp, Meijers, Hanca - A. Musi (M. Rădulescu 73), T. Seto, Diomande (Jefferson 66), Jair - M. Roman II, Grozav (Doua 66). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: L. Dumitriu 74

Arbitri: Viorel Flueran - Valentin Avram, Ionuţ Marius Bobe - Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Alexandru Filip

Observator: Ioan Costin Toma

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.