Echipa UTA Arad a trecut pe locul al treilea în play-out după ce a învins luni, pe teren propriu, scor 4-3, gruparea ilfoveană FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului Superligii. Cele patru goluri ale arădenilor au fost înscrise de fotbalişti introduşi în joc pe parcursul meciului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambele echipe au jucat ofensiv la Arad, iar FC Voluntari a trimis de două ori în bară, prin Boboc şi Armaş. Tot ilfovenii au deschis scorul, în minutul 28, când Turda a pasat în careu şi Nemec a înscris. Intrat în joc în minutul 34, Machado a egalat pentru gazde, cu un şut de la marginea careului. Oaspeţii au mers însă la cabine cu un avantaj minim, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1. Arădenii au egalat în minutul 50, prin Omondi, cap la lovitura liberă trimisă în careu de Fabry. FC Voluntari a căutat victoria şi a atacat, ratând prin Dumiter, iar Doru Andrei a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 68. UTA a înscris din nou în minutul 78, când Micovschi a centrat şi Tudorie a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute. Ilfovenii au egalat în minutul 90+2, prin Merloi, jucător care a revenit după o accidentare gravă, petrecută în etapa a patra a acestui sezon. S-a încheiat însă 4-3 pentru UTA Arad, Machado înscriind din voleu, de la marginea careului, în minutul 90+7.

UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 14 puncte, este pe poziţia a 9-a.

UTA ARAD: Fl. Iacob - Căpuşă, Benga, Conte (Stolnik 46), D. Rodrigues (A. Lopez 77) - M. Freitas (Machado 34), Cr. Mihai, Fabry (Tudorie 71) - R. Pop (Omondi 46), Luckassen, Micovschi. ANTRENOR: Mircea Rednic

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – G. Turda, Matricardi, Armaş - R. Boboc, Raţă (Cascini 76), Crepulja, Aliji (Merloi 86) – Dumiter (Carnat 60), Nemec, D. Andrei. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: G. Turda 59, Omondi 90+1, Machado 90+7 / Merloi 88

Arbitri: Marcel Bîrsan - Radu Ghinguleac, Raul Ghiciulescu - Florin Mazilu

Arbitri VAR: Viorel Flueran - Alexandru Filip

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.