Echipa ilfoveană FC Voluntari a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Voluntari s-a impus fără probleme la Ploieşti, unde a condus cu 3-0 la pauză. Vadim Raţă a deschis scorul în minutul 20, din centrarea lui Nemec. Patru minute mai târziu Igor Armaş a înscris şi el, iar în minutul 45+4 Adam Nemec a dus scorul la 3-0 pentru oaspeţi. Merloi a marcat şi el în minutul 59, din pasa lui Boboc şi ilfovenii s-au impus cu 4-0 în deplasare.

Petrolul este pe locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 20 de puncte, se află pe locul 6.

PETROLUL: Zima – Dumitriu (Işfan 46), Papp, Huja (Meijers 46), V. Ţicu - Hanca, Diomande (Jyry 69) – Al. Musi (M. Bratu), Jair, Grozav – Irobiso (A. Berisha 46). ANTRENOR: Florin Stângă

FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Boboc, Raţa, Crepulja, Aliji (R. Popescu 90) – Dumiter (Merloi 45), Nemec (Carnat 75), D. Andrei. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: V. Ţicu 44, Diomande 60 / Dumiter 44

Arbitri: Viorel Nicuşor Flueran - Alexandru Vodă, Alexandru Filip - Alina Ionela Peşu

Arbitru VAR: Sebastian Colţescu - Raul Constantin Ghiciulescu

Observator: Marian Salomir

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.