Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Irobiso a deschis scorul pentru gazde la Ploieşti, chiar în minutul 4, din pasa lui Jair. În minutul 13 a marcat şi Jair, după o centrare a lui Grozav, şi scorul era 2-0 pentru Petrolul. Oltenii au echilibrat meciul şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 35, prin Van Durmen, care  reluat în plasă o minge respinsă de Zima, la şutul lui Sidibe. Petrolul a majorat scorul în minutul 60, când Hanca şi Jair au conlucrat, ultimul oferindu-i lui Irobiso o pasă în faţa porţii, pe care nigerianul a transformat-o în gol pentru 3-1. După numai trei minute a înscris şi Seto, însă golul a fost anulat din camera VAR, pentru fault la portar. Ploieştenii au făcut totuşi 4-1, după reuşita lui Alexandru Musi, din minutul 75 şi meciul părea jucat.

Oaspeţii au marcat însă în minutul 81, când Bauza i-a pasat lui Chiţu şi acesta a înscris, iar în minutul 83 Grozav l-a faultat pe Blidar în careu şi, după intervenţia VAR, arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat penalti pentru craioveni. A transformat Juan Bauza în minutul 85 şi finalul a fost cu emoţii pentru ambele formaţi, dar nu s-a mai înscris şi scorul a rămas 4-3 pentru ploieşteni.

Petrolul Ploieşti are 11 puncte şi se află, deocamdată, pe locul 3 în clasament, în timp ce FCU Craiova, cu 6 puncte, este pe poziţia a noua.

PETROLUL: Zima - Papp, Meijers, Ţicu - Dumitriu, Hanca (Jefferson 74), Seto, Jair (Garutti 90+2), Musi – Irobiso (Z. Petrovic 74), Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu

FCU CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas – Asamoah (V. Pop 81), Dr. Albu (V. Achim 46) – Sidibe (Blidar 81), Bauza, Van Durmen (Bahassa 46) - A. Chiţu (Jibril Ibrahimi 81). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Papp 15, Hanca 44 / Asamoah 48, Lacroix 90+2

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Iulian Călin

Arbitri AVAR: Cătălin Popa - Romică Bîrdeş

Observator: Iosif Olah

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.