Echipa Oţelul Galaţi a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Partida a început cu o oră mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Craiova a revenit de la 0-1, iar Mitriţă a înscris un hat-trick.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programată iniţial pentru ora 17:30, partida a fost amânată cu o oră, din cauza zăpezii care acoperea suprafaţa de joc. Gazdele au reuşit să degajeze terenul şi să îl cureţe perfect, iar partida a luat startul la 18:33.

În minutul 17 gazdele au solicitat penalti după o intervenţie a lui Screciu la Alexandru Pop, în careul oltenilor. Arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, dar a fost chemat la monitorul VAR şi, după ce a revăzut faza, a dictat penalti. A transformat Alexandru Pop în minutul 20 şi Oţelul conducea cu 1-0. Craiova a cerut penalti în minutul 24, la o intervenţie asupra lui Alexandru Mitriţă, dar nu s-a dat nimic şi la pauză gălăţenii au intrat cu 1-0. După pauză, Dur-Bozoancă a salvat gazdele de la un gol, în minutul 49, dar Mitriţă a egalat în minutul 53. Craiovenii au controlat apoi meciul şi au înscris în minutul 80, prin Mitriţă, din pasa lui Bancu, iar în minutul 83 tot Mitriţă a marcat după ce Creţu i-a pasat în careu.

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 4, cu 29 de puncte, iar Oţelul a bifat a treia înfrângere, având 20 de puncte şi fiind pe locul 9.

OŢELUL GALAŢI: Dur Bozoancă – Zhelev (Adăscăliţei 62), J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Jardan (Ariel Lopez 69), Zivulic, Samuel Teles (I. Neagu 60) – Maciel (Fatai 60), Al. Pop, Bodişteanu (R. Tănasă 69). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Raul Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu (Kurtic 85) – Danciu (Baiaram 85), A. Ivan (Roguljic 72), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 34). ANTRENOR: Ivaylo Petev

Cartonaşe galbene: Zivulic 62, Fatai 82 / Screciu 19

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Valentin Avram - Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Mariana Trandafir - Cătălin Popa

Observator: Sorin Boca

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.