Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă şi nu a beneficiat de VAR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza. Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. A fost al 12-lea meci consecutiv fără victorie pentru UTA Arad, care are 20 de puncte şi este pe locul 15. FCU Craiova este pe poziţia a 10-a, cu 24 de puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti- Huyghebaert - Asamoah, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa (Mascarenhas 87) - Chiţu (G. Ganea 73). ANTRENOR: Nicolo Napoli

UTA Arad: F.Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu (Chindriş 46) – Cascini (Anton 65), Ubbink, Batha – Stahl (Postolachi 57), Keşeru (Miloevic 65), Pop (Şteaua 85). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Asamoah 40 / Cascini 63, R. Anton 81

ArbitrI: Kovacs Szabolcs - Danşa Ciprian Florin, Orbuleţ Mircea – Moroiţă Andrei

Observator: Nicolae Marodin

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.