Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia FC Voluntari, în primul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Ilfovenii au egalat după ce au fost conduşi cu 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Craiova a deschis scorul în minutul 22, prin Bahassa, şi l-a majorat în minutul 54, când a marcat Chiţu. Ilfovenii au revenit în meci prin Duarte, care a înscris în propria poartă, în minutul 67. A urmat însă un autogol al oaspeţilor, în minutul 69, când Armaş a deviat şutul lui Bauza, şi FCU Craiova conducea cu 3-1. Voluntari a avut un forcing de final care a adus egalarea pe tabelă. Mai întâi Nemec a înscris reluând în plasă un balon respins de Gurău. Era minutul 77, iar în minutul 82 a vent şi golul egalizator: centrare Aliji şi lovitură de cap Florea.

FCU Craiova este pe primul loc al play-out-ului, cu 27 de puncte, la egalitate cu Petrolul Ploieşti. FC Voluntari este pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Botoşani.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, A. Duarte, Danny Henriques, Mascarenhas (Baeten 90) - D. Albu, Asamoah – Piccolomo (G. Ganea 40), Bauza, Bahassa (Huyghebaert 80) – A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolo Napoli

FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Aliji, U. Meleke (Merloi 60), Raţă, Sigurjonsson, C. Costin (D. Florea 60) – Marcelo Lopes, Nemec *Dumiter 89). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Matricardi 90+2

Arbitri: Horia Mladinovici - Alexandru Cerei, Bogdan Gheorghe - Florin Andrei

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Ionuţ Marius Bobe

Observator: Marian Salomir

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.