Echipa FC Voluntari a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în etapa a treia din play-out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ubbink a deschis scorul în minutul 9, cînd mingea respinsă de un apărător al ilfovenilor s-a lovit de el şi a intrat în poartă. În minutul 21 au egalat gazdele, prin Marcelo Lopes, care a înscris cu o lovitură de cap. A urmat un gol înscris de Adam Nemec, în minutul 28, Dar după opt minute de discuţii şi consultări cu sistemul VAR, arbitrul Marcel Bîrsan a anulat golul pentru ofsaid la Aliji şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Cr. Costin (Merloi 64), U. Meleke, Sigurjonsson (M. Răduţ 89), Aliji - Marcelo Lopes, Nemec, Raţă (Helder Tavares 77). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA ARAD: Kucher - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Roger - Batha, Anton (Cascini 77) – Postolachi (Otele 69), Ubbink (Willie 90), R. Pop (Şteau 90) – Milosevic (Keseru 68). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: U. Meleke 57, Armaş 80 / Anton 6, Ubbink 19

Arbitri: Marcel Bîrsan - Valentin Avram, Ferencz Tunyogi

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Vlad Bârleanu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.