Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Gazdele au ratat un penalti în minutul 90+4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portarul oaspeţilor, Silviu Lung jr, a avut de lucru în minutul 12, când a respins două şuturi în aceeaşi fază. În minutul 19 Daniel Paraschiv a fost lansat şi a scăpat singur, a intrat în careu şi, din unghi, a trimis pste poartă.

În startul reprizei secunde, minutul 48, Luis Phelipe i-a pasat lui Sergiu Buş, în careu, însă şutul ieşeanului a fost respins în corner de portarul Căbuz. În minutul 88 Silviu Lung Jr a scos incredibil un şut din apropiere a lui Fonseca, după o greşeală a lui Katanec. În minutul 90+4 arbitrul Istvan Kovacs a acordat penalti la un henţ comis în careul ieşenilor. Petrişor Petrescu a executat, l-a păcălit pe portarul Silviu Lung Jr, dar a trimis pe lângă poartă. Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar sibienii au 25 de puncte şi sunt pe locul 5 în clasament, după 13 meciuri consecutive fără înfrângere. Poli Iaşi e pe locul 11, cu 19 puncte.

FC HERMANNSTADT:  Căbuz – Oroian (Paolo Medina 84), Fl. Bejan, Ionuţ Stoica, Butean – S. Balaure (P. Petrescu 71), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 71), Jipa – G. Iancu (Neguţ 60), D. Paraschiv (Fonseca 84). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

POLI IAŞI: S. Lung Jr. - Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas – A. Ciobanu (A. Roman 46), Bordeianu (Jatoba 76), Marchioni, Stefanovici (A. Gheorghiţă 81) - Luis Phelipe (Samayoa 90), Harrison (S. Buş 46). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Bejan 37, Baba Alhassan 59 / Marchioni 32

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Alina Ionela Peşu

Arbitru VAR: Cătălin Popa - Vlad Bârleanu

Observator: Vasile Bratu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.