Echipa FC Hermannstadt a dispus duminică, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, cu scorul de 1-0, printr-un autogol marcat de olteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de la Sibiu, prima repriză a fost una a barelor. Mai întâi a trimis în bara transversală jucătorul gazdelor, Gabi Iancu, în minutul 7. Replica oaspeţilor a venit în minutul 42, de la Bahassa, care a trimis şi el balonul în bară. În minutul 61 oltenii au avut a doua bară, prin Piccolomo, dar opt minute mai târziu sibienii au deschis scorul. A fost un autogol marcat de Danny Henriques, care a trimis în poarta lui Gurău un balon centrat de Silviu Balaure. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar FCU Craiova va disputa restanţa de joi cu Sepsi, pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off.

HERMANNSTADT: Letica – Butean (Medina 26), Bejan, I. Stoica, Opruţ -  Biceanu (Seydou Issah 86), Sota Mino – S. Balaure (P. Petrescu 86), G. Iancu (Limaj 74), C. Popescu - D. Paraschiv (Babic 86). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FCU CRAIOVA: I. Gurău - R. Negru (Blănuţă 87), A. Duarte, Henriques, Mascarenhas - V. Achim (Bauza 72), D. Albu (I. Zanfir 87) – Baeten (Piccolomo 40), Bahassa, G. Ganea (Sidibe 72) - A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: Opruţ 35, G. Iancu 71

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – Marian Barbu

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea

Observator: Andrei Ioniţă

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.