Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ovidiu, Farul a primit penalti în minutul 27, după o fază analizată de VAR. Budescu a transformat în minutul 31 şi a adus în avantaj echipa lui Hagi. Oţelul, fără Dorinel Munteanu pe bancă, şi-a anunţat intenţiile ofensive la şutul lui Miguel Silva, din minutul 51, pentru ca în minutul 68 Federic Maciel să trimită din afara careului, cu boltă, un balon care a intrat la vinclu în poarta lui Buzbuchi, şi gălăţenii au egalat. În minutul 88, gazdele au avut un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Farul are 41 de puncte şi este pe locul 4 în Superligă, iar Oţelul a ajuns la al 14-lea rezultat de egalitate în acest campionat, şi este pe 11, cu 32 de puncte.

FARUL: Buzbuchi – Dussaut (Sîrbu 61), Larie, M. Popescu, Kiki - R. Deaconu (Vînă 46), D. Queiros (Nedelcu 61), Grameni – Rivaldinho (K. Boli 80), L. Munteanu, Budescu (C. Ganea 61). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

OŢELUL: E. Pap – A. Rus, J. Cisse, Lovric (Chiocel 15), Miguel Silva - Cisotti, Zivulic, S. Teles - Maciel, Rusevic (Aly Malle 61), Al. Pop (G. Cârjan 89). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: R. Deaconu 18, Sîrbu 75 / Miguel Silva 30, A. Rus 45, Ghiocel 57, J. Cisse 90+4

Arbitri: George Rareş Vidican – Alexandru Cerei, Ferencz Tunyogi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Iulian Călin – George Găman

Observator: Nicolae Marodin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.