Echipa Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea FC Hermannstadt, în etapa a 16-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 27, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Budescu. Hermannstadt a reuşit să egaleze în minutul 90+1, la şutul lui Baba Alhassan şi îşi continuă seria partidelor consecutive fără înfrângere, ajungând la 15, din care 12 în Superligă.

În clasament, Hermannstadt se află pe locul 4, cu 24 de puncte, iar campioana Romaâniei, Farul este pe poziţia a şaptea, cu 22 de puncte. Gheorghe Hagi a primit cartonaşul roşu după încheierea meciului, din cauza protestelor.

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 73), Larie, M. Popescu (K. Boli 67), Kiki - T. Băluţă, Artean, Grameni - Ad. Mazilu (Borgnino 62), L. Munteanu (Rivaldinho 63), Budescu (Sali 73). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

HERMANNSTADT: Căbuz – Medina (Oroian 60), V. Găman, Bejan, Butean – S. Balaure, Mino Sota (Murgia 81), Baba Alhassan, Jipa (Bucuroiu 75) - Neguţ (G. Iancu 60), D. Paraschiv (Fonseca 75). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: M. Popescu 44, Budescu 66, T. Băluţă 76, Artean 88 / Bejan 77, Baba Alhassan 89

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Ionuţ Coza - Mircea Orbuleţ

Observator: Nicolae Marodin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.