Echipa Farul Constanţa a învins sîmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalti, prin Denis Alibec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9. Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17. Gazdele au pus presiune şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalti în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu. A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic. Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu. Farul a marcat golul victoriei din penalti, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalti al meciului. E transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impsu cu 3-2.

FARUL: Aioani – K. Boli (Sîrbu 78), Larie, Kiki, Borza (Marins 66) - Artean, Nedelcu, Grameni (Casap 78) - Alibec, L. Munteanu (Sali 78), Ad. Mazilu (Mateus Criciuma 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Al. Creţu, Mateiu, Căpăţînă (Roguljic 46) – Baiaram (Cîmpanu 46), Koljic (Markovic 63), A. Ivan (Rivaldinho 80). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: K. Boli 75, Sîrbu 89, Artean 90

Arbitri: Adrian Cojocaru - Andrei Constantinescu, Imre-Laszlo Bucsi

Arbitri VAR: Andrei Chivulete - Marius Marchidanu

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.