Echipa Dinamo Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al anului din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului. Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo - Cr. Costin (de Moura 82), Ilic (Bena 82), D. Iglesias, Amzăr (Bani 76) – Ghezali (Hakim Abdallah 46), Goncalo Gregorio, D. Politic (C. Ţîră 82). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Carnat (Droppa 87), V. Raţă (Cocian 55), Crepulja, Sigurjonsson (Boboc 87), Aliji - R. Popescu(D. Andrei 37), Nemec. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: C. Ţîră 71, D. Politic 75, Goncalo Gregorio 90+3

Arbitri: Andrei Moroiţă - Bogdan Gheorghe, Mihăiţă Necula - Marius Omuţ

Arbitri VAR: Istvan Kovacs - Lucian Rusandu

Observator: Marian Salomir

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.