Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.
 
Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.
 
DINAMO: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzar – Costin, Larrucea, N. Roşu (Iglesias 25) – Politic, Abdullah (Gregorio 46), Bani (Ţiră 77). ANTRENOR: Ovidiu Burcă 
 
BOTOŞANI: Ducan – Mutombo (Şeroni 72), Pius, Ţigănaşu – G. David, Florescu, Dican, Cioiu (Hebling 88) – Dragu, Camara, Pinson (M. Roman 65). ANTRENOR: Mihai Ciobanu
 
Cartonaşe galbene: Costin 81, Amzar 84, Politic 88 / Dragu 38, Dican 60, Florescu 70, Camara 75,
 
Arbitri: Adrian Cojocaru – Radu Ghinguleac, Mircea Orbulet
 
Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.