Echipa CS Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia UTA Arad, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalti la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vătăjelu (Vlădoiu 69), Zajkov, Raul Silva (A. Creţu 62), Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (Cîmpanu 46), Baiaram (Koljic 46), A. Ivan - J. Markovic (Rivaldinho 78). ANTRENOR: Eugen Neagoe

UTA ARAD: Kucher – Aby Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop (Paşcalău 82), Idriz Batha, Cascini (Anton 69), Willie Barbosa (Stahl 69) - Postolachi, Milosevic (Otele 55). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Kucher 49

Arbitri: Cătălin Popa - Bogdan Gheorghe, Romică Bîrdeş

Arbitri VAR: Rareş George Vidican – Vlad Bârleanu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.