Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CS Universitatea Craiova a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului. Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit dubla, marcând un gol cu o lovitură de cap.

La meciul de pe stadionul Ion Oblemenco a fost prezent şi fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo, venit în România pentru a-şi urmări fiul, pe Rivaldinho.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu - Căpăţînă (Mateiu 70), Screciu (Hanca 79) - Işfan, Nistor (Cîmpanu 61), A. Ivan – Rivaldinho (Koljic 61). ANTRENOR: Eugen Neagoe

FC HERMANNSTADT: Letica - C. Ene (Babic 80), Bejan, Issah - Butean, P. Petrescu (Bărbuţ 70), Mino Sota, Opruţ - Balaure (Bisceanu 70), D. Paraschiv, Oroian (Iancu 46). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Martic 63, Găman 85, Vătăjelu 88 / C. Ene 19, M. Butean 38, D. Iancu 63, R. Opruţ 77

Arbitri: Marcel Bîrsan - Bogdan Gheorghe, Mircea Orbuleţ

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Cristina Mariana Trandafir

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.