Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 21-a. Chindia a ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Craiova a deschis scorul prin Creţu, în minutul 21, iar în minutul 29 Markovic a înscris pentru 2-0. Două minute mai târziu arbitrul Florin Andrei a dictat un penalti pentru Chindia, după un fault al lui Mitrea asupra lui Cooper. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Celea, dar portarul Popescu a respins.  În minutul 41 Vătăjelu a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Orozco, pentru ca în minutul 42 Chamed să fie eliminat după un fault asupra lui Hanca. Arbitrul acordase iniţial cartonaşul galben, dar după consultarea VAR, Florin Andrei a arătat cartonaşul roşu. Scorul final a fost stabilit de Mitrea, care a înscris din careu, în minutul 65. Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Hanca (Papp 54), Screciu, Mitrea, Vătăjelu - Al. Creţu (Roguljic 69), Mateiu (Sala 76), Nistor – Cîmpanu (Danciu 69), Markovic (Rivaldinho 76), Ivan. ANTRENOR: Dragoş Bon

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Ad. Ioniţă – Vorobjovas (Passaglia 69), Akhmatov (D. Dumitraşcu 46) – Mihaiu (C. Dinu 46), Chamed, Popadiuc (Jipa 75) – Cooper (Atanase 89). ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Hanca 28, Mitrea 31, Screciu 60 / Akhmatov 5, Vorobjovas 15, Cooper 36

Cartonaş roşu: Chamed (Chindia) min. 44

Arbitri: Florin Andrei - Bogdan Gheorghe, Alexandru Vodă – Szabolcs Kovacs

Arbitru VAR: Ovidiu Haţegan - Valentin Avram

Observator: Liviu Ciubotariu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.