Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 18 al meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, oaspeţii de la CFR au marcat un gol, prin Deac, însă arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reuşita clujeanului pentru ofsaid.

Craiovenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, care a înscris din lovitură liberă în minutul 67. Atacantul oltenilor a reuşit dubla în minutul 86, când a reluat în plasă o pasă excelentă primită de la Alexandru Creţu. În minutul 90 clujenii au solicitat un penalti pentru un henţ al lui Ndong, dar după consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic.

CS Universitatea Craiova a adunat 44 de puncte şi se află pe locul 5 în Superligă, la egalitate cu FCSB, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, rămâne pe locul secund, cu 50 de puncte.

CSU CRAIOVA: L. Popescu - Vătăjelu, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Basilio Ndong - Mateiu, Screciu (Nistor 60) - Işfan (Al. Creţu 60), Cîmpanu (Sala 90), Ivan – Markovic (Koljic 72). ANTRENOR: Eugen Neagoe

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri Matias, Burcă, Camora – Bordeianu (Muhar 68), Boateng (Janga 82), C. Deac (Cvek 68) – Krasniqi (Malele 81), Yeboah (Petrila 74), Birligea. ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaş galben: Cr. Manea 66

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mihai Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Marian Barbu

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Andrei Antonie

Observator: Dan Berbecaru

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.