Echipa CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 50 un copil a traversat în fugă jumătatea de teren a oaspeţilor,  obligându-l pe arbitru să înterupă meciul şi să se ducă să discute cu micuţul intrus. Lucrurile s-au rezolvat rapid, copilul a plecat din spatele porţii lui Scuffet, iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru. În minutul 67 Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu, arbitrul Horia Mladinovici a consultat sistemul VAR, dar nu a dat penalti pentru CFR. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

CS MIOVENI: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop (D. Toma 46), M. Panait, Burnea – Rădescu (Buziuc 77, Antal 82), Krasniqi (Kabananga 78), N. Carnat. ANTRENOR: Marius Stoica

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek (Hoban 84) – Yeboah (Malele 68), Janga (Kolinger 90), Petrila (Birligea 68). ANTRENOR: Dan Petrescu

Arbitri: Mladinovici Horia Gabriel - Bucsi Imre-Laszlo, Marchidanu Marius Cristian - Trandafir Cristina

Arbitri VAR: Coza Ionuţ  - Popescu Adrian

Observator: Nicolae Marodin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.