Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

A marcat Janga, în minutul 69.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă (Radaslavescu ’78), Şut, Edjouma – Cordea (Coman ’66), Omrani (Miculescu ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Leo Strizu

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu (Malele ’66), Boateng, Deac (Cvek ’65) – Yeboah (Roger ’81), Janga (Hoban ’87), Petrila (Birligea ’80). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: / Burcă ’26, Petrila ’72, Scuffet ‘90+6

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Marcel Bîrsan

Arbitri VAR: Radu Petrescu, Mircea Mihail Grigoriu

Observator: Sorin Boca

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.