Campioana CFR a câştigat derbiul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, după ce s-a impus, luni, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalti), Krasniqi (32), Manea (42-penalti) şi Birligea (90+4).

În minutul 81, CFR Cluj a mai primit un penalti, dar Krasniqi nu a reuşit să transforme.

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea (Braun - 86), Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Muhar (Cvek - 46), Boateng, Krasniqi (Hoban - 90) - Janga (Yeboah - 86), Petrila (Birligea - 46). Antrenor: Dan Petrescu

U Cluj: Gorcea – Piţian, A. Miron, D. Ispas – Martic, Remacle (Filip -57), Bic (Fulop -46), Pires (Tescan - 59), Oancea (Goanov -46) – Thiam, I. Stoica (Bota - 83). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Martic (45+1), Goranov (90+2)

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mircea Orbuleţ, Daniel Mitruţi - Iulian Călin

Camera VAR: Istvan Kovacs, Alexandru Vodă

Observatori: Aron Huzu, Octavian Goga.

În clasament, după cele 30 de etape din sezonul regulat, lider este Farul, cu 64 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 63 de puncte, şi de FCSB, cu 57 de puncte. Universitatea Craiova este pe 4, cu 54 de puncte, iar Rapid pe 5, cu 52 de puncte. Pe locul 6 se află U.Craiova 1948, cu 40 de puncte, iar pe 7 este Sepsi, cu 39 de puncte.

Universitatea Cluj este pe locul 10, cu 34 de puncte.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.