Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri, la Jeddah, în finala Supercupei Spaniei, trecând în semifinale de Valencia, scor 3-1. Real Madrid a încheioat pe locul trei ediţia trecută a LaLiga, iar Valencia este deţinătoarea Cupei Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kroos ’16, Isco ’39 şi Modric ’65. Pentru Valencia a înscris Dani Parejo, în minutul 90+2.

În cealaltă semifinală se vor întâlni, joi, echipele FC Barcelona, campioana Spaniei, şi Atletico Madrid, locul doi în sezonul trecut.

Finala va avea loc duminică.

Supercupa Spaniei, fondată în 1982, are în acest an un nou format, cu patru echipe şi trei meciuri (semifinale şi finală), faţă de două, o întâlnire tur-retur, între campioană şi câştigătoarea Cupei Spaniei, până în 2018. Ediţia trecută s-a disputat într-o singură manşă, la Tanger (Maroc).

Acum, la competiţie participă campioana, câştigătoarea Cupei Spaniei, vicecampioana şi finalista Cupei Spaniei. În acest sezon. Barcelona este şi echipa campioană, şi finalistă a Cupei Spaniei (a pierdut, 1-2, cu Valencia), astfel că echipa de pe locul al treilea din LaLiga, Real Madrid, a fost ultima formaţie calificată.

Meciurile se dispută în Arabia Saudită, la Jeddah, pe Stadionul Regele Abdullah, de 62.000 de locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.