Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are şase jucători indisponibili din cauza accidentărilor pentru Supercupa României, dar el şi elevii săi sunt încrezători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă două luni şi jumătate foarte grele. Am făcut extraordinar anul trecut, ceva incredibil, am câştigat campionatul. Din păcate inclusiv în pregătire am avut jucători accidentaţi. Începem să jucăm din trei în trei zile şi sperăm să facem faţă. Din păcate şi la meciul acesta avem anumiţi jucători care sunt accidentaţi, şase jucători care au rămas acasă şi nu sunt disponibili pentru această ifnală. În rest, încredere avem. Obiectivul nostru este să ajungem să ne luptăm cu cele mai bune echipe din România, să intrăm în play-off. În ceea ce priveşte meciul de mâine, orice finală se câştigă, nu se joacă. Larie, Băluţă, Mateus, Benchaib, Carnat.... E greu, nu e uşor, dar găsim soluţii”, a spus Hagi.

Denis Alibec a declarat că el şi colegii săi sunt pregătiţi de luptă: “Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători. Suntem pregătiţi de luptă. Suntem un grup şi o familie. Sepsi este o echipă foarte bună, a demonstrat-o şi în campionat. Cine va fi mai în formă va câştiga. Probabil că nu sunt favoriţi şi lucrul acesta o să-i ajute un pic. Eu îmi doresc să fac un sezon mult mai bun decât anul trecut. Mi-am dorit să vin aici, mi-am dorit să rămân şi cred că s-a văzut lucrul acesta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut”, a afirmat Alibec.

Sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti se va desfăşura Supercupa României 2023, partidă care aduce faţă în faţă Farul Constanţa şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.