Campioana Italiei, Napoli a învins joi seara, la Riad, scor 3-0, formaţia AC Fiorentina, în prima semifinală a Supercupei Italiei. Napoli s-a calificat în finala competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Riad, pe stadionul Al-Awwal Park, Napoli pare că şi-a revenit din perioada mai slabă reuşind a doua victorie consecutivă din ultimele zile şi primul succes categoric, la cel puţin trei goluri diferenţă, după aproape patru luni. Giovanni Simeone a deschis scorul în minutul 22, iar Fiorentina a avut şansa egalării în minutul 44, dar Jonathan Ikone a ratat un penalti şi la pauză campioana a intrat cu avantaj minim. Formaţia antrenată de Walter Mazzari a reuşit să se desprindă pe final, când Alessio Zerbin a reuşit o dublă, în minutele 84 şi 86, primele sale goluri stagionale. Napoli s-a impus cu 3-0 şi este prima echipă calificată în finala Supercupei Italiei.

În a doua semifinală se înfruntă, vineri, tot la Riad, Inter Milano şi Lazio Roma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.