Echipa germană RB Leipzig a învins sâmbătă pe Bayern Munchen, sor 3-0, în Supercupa Germaniei, cucerind trofeul. Dani Olmo a înscris toate golurile învingătoarei, iar Harry Kane a debutat pentru Bayern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Allianz Arena, la Munchen, RB Leipzig a fost simetrică în prima repriză a finalei Supercupei Germaniei. Dani Olmo a deschis scorul în minutul 3 şi acelaşi jucător a stabilit scorul pauzei, marcând pentru 2-0 în minutul 44.  

Thomas Tuchel a efectuat trei schimbări la pauză şi l-a trimis în teren pe Harry Kane, aflat la debut pentru noua sa echipă, în minutul 63.

În minutul 68 Dani Olmo a reuşit tripla ducând scorul la un neverosimil 3-0 pentru RB Leipzig, care câştigă în premieră Supercupa Germaniei, al treilea trofeu din palmaresul clubului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.