Antrenorul Marius Şumudică a declarat, miercuri, că este aproape să-l convingă pe mijlocaşul Constantin Budescu să continue la Astra Giurgiu, adăugând că preşedintele Dani Coman discută cu doi atacanţi din străinătate, unul de la o echipă din Top 3 din Turcia, iar celălalt, un brazilian, de la o formaţie din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult, în ceea ce îl priveşte pe Budescu. Pe mine m-a ajutat Budescu să devin unul dintre cei mai buni antrenori, ca rezultate. Am o datorie morală faţă de acest jucător. Nu mă implic în a aduce jucători, dar în ceea ce-l priveşte pe Budescu, e un jucător cu care am lucrat foarte bine şi am nevoie de el. Încerc să-l conving să rămână alături de mine până la vară. Şi cred că sunt destul de aproape. El are o ofertă de Steaua Roşie, o am şi eu pe mail, o propunere mult peste ce poate oferi orice echipă din România. Dar încercăm să ne ridicăm şi noi mult peste nivelul fotbalului românesc în ceea ce priveşte remuneraţia lui. Cred că rivalizează cu cea făcută de Steaua. Este poate identică cu cea de la Steaua. Eu cred că-l deturnez şi îl aduc către Astra", a declarat Şumudică, la Digi Sport. 

În ceea ce priveşte înlocuirea lui Denis Alibec, transferat la Steaua, Şumudică a precizat că Astra încearcă să împrumute doi atacanţi valoroşi: "Sunt discuţii cu doi atacanţi foarte valoroşi, străini. Eu mă îndoiesc că putem să-i convingem. Dani Coman era foarte optimist. Eu sunt un pic sceptic în ceea ce priveşte aducerea lor. Dar dacă vom aduce măcar unul avem şanse să-i scoate şi pe Genk şi cred că jucăm în play-off. Sunt jucători de echipe naţionale. Unul dintre ei joacă în Turcia, la una dintre primele trei clasate şi un brazilian, care joacă în Serie A. Nu putem să ne apropiem de ei decât în sensul că să fie împrumutaţi la noi. Să suportăm o parte din salariu, iar restul cluburile lor."

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu gruparea chineză Dalian Yifang şi este dorit de patru cluburi, Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Karabukspor şi Astra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.