Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, sâmbătă seară, că Astra Giurgiu a avut de pierdut, după ce i-a înlocuit pe Felipe Teixeira şi Florin Lovin. Astra a pierdut Cupa României, scor 4-6, la loviturile de departajare cu FC Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E loterie, când ajungi acolo, pierzi, se întâmplă, puteam să câştigăm, felicit jucătorii. S-a terminat un ciclu, aştept vacanţa. La ieşirile lui Teixeira şi Lovin s-a pierdut mijlocul terenului. Nu ştiu dacă Voluntari merita sau nu, dar îi felicit. Am timp să mai câştig Cupa României, am 46 de ani. Sunt trist, dar asta e viaţa de antrenor. Las echipa calificată în cupele europene, ăsta era obiectivul. Calificarea în primăvara europeană a fost cel mai frumos moment. Plec în vacanţă în Grecia, să mă liniştesc", a declarat Şumudică la Digisport.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, la Ploieşti, echipa Asta Giurgiu, scor 6-4, la loviturile de departajare şi a câştigat Cupa României pentru prima oară în istoria sa.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 36, FC Voluntari reuşind egalarea prin Marinescu, în minutul 83, din penalti.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Ad. Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici şi C. Achim. Pentru Astra Giurgiu au înscris Fabricio, Săpunaru şi Seto, iar Al. Stan a ratat.

Acesta a fost ultimul meci al antrenorului Marius Şumudică la Astra Giurgiu şi ultimul din carieră pentru Florin Lovin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.