Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat joi seară, că îi pare rău că formaţiile FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova nu s-au calificat în faza următoare a Conference League, el menţionând că ar fi vrut ca şi acestea să aibă meciuri din trei în trei zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este o seară neagră pentru fotbalul românesc. Nu sunt ironic când îmi pare rău. Îmi pare rău că cele trei echipe nu au reuşit să se califice şi să ridice coeficientul pentru ţară. Îmi doream în primul rând din punctul de vedere al coeficientului şi în al doilea rând să joace şi ele din trei în trei zile. Le va fi mult mai uşor în campionat când vor juca la o săptămână. Este foarte dificil din trei în trei zile şi o simt pe pielea mea. Am rămas singura echipă în competiţiile europene. Trebuie să facem tot ceea ce ţine de noi să mergem mai sus decât grupele de Conference League”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Joi seară, au fost eliminate toate cele trei reprezentante ale României în Conference League, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova.

Tot în această săptămână, CFR Cluj s-a calificat în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor.  Această calificare îi asigură echipei clujene prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.