Antrenorul formaţiei Kayserispor, Marius Şumudică, a declarat, marţi, că i-a cerut tricoul atacantului formaţiei Başakşehir Emmanuel Adebayor, autorul golului egalizator la partida din etapa a XIII-a a campioantului turc. Şumudică şi elevii lui l-au acuzat pe Adebayor că a preluat balonul cu mâna la golul pe care l-a marcat şi au protestat faţă de decizia arbitrului de a valida reuşita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În timpul meciului, Adebayor s-a deplasat către banca mea să pimească o minge şi i-am zis: <te rog frumos, după meci, să-mi dai şi mie tricoul tău, că vreau să-l am amintire cu urma de pe mână>. A început să rândă şi a spus <ăsta-i fotbalul>. La sfârşitul meciului, a făcut nişte plecăciuni, ca şi cum şi-ar fi recunoscut vina şi şi-ar fi cerut scuze. Antrenorul lor a declarat că-mi va trimite prin curier tricoul lui Adebayor. Dar să mi-l trimită p-ăla din prima repriză, că i-a rămas urma pe mână, când şi-a făcut preluarea", a declarat Şumudică, la Digi Sport.

Meciul de luni a fost urmărit din tribune şi de Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei.

"Mircea Lucescu a venit după meci la noi şi ne-a felicitat pentru jocul pe care l-am făcut. Am vorbit zece minute. Ne-a spus că am făcut un meci foarte bun împotriva celei mai bune echipe din Turcia la această oră", a precizat Şumudică. 

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, a remizat, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Başakşehir Istanbul, în etapa a XIII-a a campionatului turc de fotbal.

Kayserispor a deschis sorul prin Umut Bulut în minutul 9, iar oaspeţii au egalat în minutul 38, prin Emmanuel Adebayor, după o fază la care gazdele au acuzat o preluare cu mâna a atacantului togolez.

La formaţia lui Şumudică, Cristian Săpunaru a jucat tot meciul, iar portarul Silviu Lung jr. a fost rezervă.

În urma acestui rezultat, Bşakşehir continuă pe locul al doilea, cu 27 de puncte, iar Kayserispor este pe locul 5, cu 23 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce (locul 3) şi cu Beşiktaş (locul 4), dar cu golaveraj mai slab. Lider este Galatasay, cu 29 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.