Tehnicianul echipei Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică, a declarat, miercuri, că în acest moment are doar cinci sau şase jucători care se ridică la nivelul primului eşalon din Turcia. El a cerut ca reproşurile să i se facă, dacă va fi cazul, după transferurile din iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am venit aici pentru bani. Am venit ca să ajut acest club. Dacă vă uitaţi la cariera mea de 20 de ani, nu am jucat niciodată la retrogradare. Nu aş vrea ca rezultatele şi ce s-a trăit aici să mi se impute mine. De aceea dau explicaţii. Dacă obţin rezultate proaste după ianuarie, după transferurile pe care le voi face, atunci veniţi în faţa mea şi spuneţi-mi totul. Însă în acest moment încerc să fac tot ce pot cu ce am la dispoziţie. Iertaţi-mă, dar am 5-6 jucători foarte buni. Ceilalţi nu au un nivel suficient pentru Super Lig. Trebuie să se înţeleagă asta. Suporterii şi cei care ne privesc trebuie să înţeleagă asta. Eu sunt un om care vorbeşte direct. Nu este nevoie să explic, cred că toată lumea a înţeles. Nu am ingrediente, dar vreau să fac mâncare. Cum o să o fac?”, a spus Şumudică, potrivit presei din Turcia. “Aştept ca nebunii perioada de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu preşedintele, vom transfera 5-6 jucători şi apoi Yeni Malatyaspor va juca în partea de sus a clasamentului”, a adăugat tehnicianul.

El a precizat că la meciul cu Galatasaray, de la sfârşitul acestei săptămâni, îşi doreşte ca arbitrul să nu influenţeze rezultatul. “Galatasaray este o echipă mare şi puternică. Să vină aici, să ne învingă pe teren, iar noi să o felicităm. Dacă învingem noi cu fotbalul nostru, ei să ne felicite pe noi. Îmi doresc pentru ambele părţi un meci în care arbitrul sau unii suporteri să nu ajute. Să vorbească doar fotbalul”.

Yeni Malatyaspor va juca, duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei lui Olimpiu Moruţan şi Alexandri Cicâldău, Galatasaray, în etapa a XIV-a a campionatului Turciei.

Echipa lui Şumudică ocupă locul 17 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Galatasaray este pe 8, cu 21 de puncte. Pe prima poziţie se afă Trabzonspor, care are 33 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.