Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat, marţi seară, la Digi Sport, că se confruntă cu probleme de sănătate în această perioadă, el menţionând că a avut “trei zile de coşmar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A crescut ca bulgărele de zăpadă. Am fost la un spital în Turcia înainte de jocul din ultima etapă, mi-a fost desoperită o bronşită acută. Au vrut să mă oprească acolo, n-am rezistat, am vrut să merg la joc. Am semnat, am plecat, şi m-am dus la jocul respectiv. După, aveam bilete de avion să merg în România. Mi-a crescut temperatura, am ajuns la 39 temperatură şi uşor-uşor s-a agravat. Trei zile de coşmar. Practic nu m-am ridicat din pat”, a explicat Şumudică.

El a menţionat că astăzi a fost la medic, iar acesta i-a prescris  încă 3-4 zile de antibiotic intravenous şi repaus total. “După care vom face un nou control şi vom vedea ce va fi”, a mai spus tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.