Clubul Gazişehir Gaziantep l-a prezentat oficial, joi, pe tehnicianul Marius Şumudică, acesta semnând un contract pe doi ani, dintre care unul este opţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt fericit că sunt la Gaziantep. Cunosc Turcia şi Super Lig şi amreuşit lucruri frumoase la Kayserispor. Când am mers la Kayseri, la stadion veneau cu greu 5.000 de suporteri. Însă noi am oferit un fotbal şi rezultate prin care am reuşit să ajungem la 30.000 de spectatori. Am vrut să revin în Turcia pentru că iubesc această ţară. Ştiu că acest club are un preşedinte foarte important şi ce a reuşit. Îi promit preşedintelui în faţa tuturor că vom termina acest sezon între primele zece echipe. Vom fi o echipă care dă mereu totul, care joacă agresiv şi se gândeşte la atac. Vom aduce jucătorii cei mai de calitate pe care ni-i vom permite”, a declarat Şumudică, precizând că suporterii trebuie să aibă încredere că Gazişehir Gaziantep va fi “o echipă frumoasă”.

Preşedintele clubului turc, Adil Sani Konukoglu, i-a mulţumit lui Şumudică pentru că a acceptat oferta sa. “Suntem fericiţi că vom lucra cu el. Sunt încrezător că vom fi o echipă foarte bună”, a spus Konukoglu.

Marius Şumudică a mai antrenat în Turcia echipa Kayserispor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.