Tehnicianul Marius Şumudică le-a mulţumit jucătorilor Astrei Giurgiu, într-un discurs emoţionant, înainte de finala Cupei României cu FC Voluntari, el subliniind că aceştia l-au făcut să se simtă antrenor în cei doi ani de mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le mulţumesc jucătorilor, au fost doi ani incredibili, mi-au oferit cele mai frumoase momente din viaţa unui antrenor. La început, am avut pe final o serie de şase meciuri cu victorie şi calificarea în cupele europene. Apoi mi-a deschis uşa de a clădi această echipă, am format un grup puternic, o familie adevărată, am fost şi cu bune şi cu rele, sper ca mâine să ne bucurăm de o nouă izbândă. Puteam să facem mult mai multe în play-off, vina este a tuturor, am greşit, dar suntem echipa care a jucat cele mai multe meciuri în acest an, mâine jucăm cu un trofeu pe masă. Indiferent ce se va întâmpla mâine, voi intra în cabină, cu lacrimi în ochi, şi le voi strânge mâna. A fost o perioadă frumoasă, doi ani extraordinari, m-au făcut să mă simt antrenor şi le mulţumesc din suflet. Mă doare sufletul că ne despărţim, puteau toţi să facă mult mai multe pentru ei, nu pentru mine. Dacă aş fi rămas la Astra, aş fi oprit toţi jucătorii de acum. Toţi glumesc acum că sunt trecuţi la mine pe buletin. Aş fi rămas la Astra dacă aveam aceiaşi jucători", a declarat Şumudică.

Marius Şumudică, în vârstă de 46 de ani, pregăteşte Astra din 2015, reuşind câştigarea titlului în sezonul trecut.

Astra Giurgiu joacă, sâmbătă, de la ora 20.45, finala Cupei României cu FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.