Observatorul fotbalului CIES a publicat predicţiile pentru finalul de sezon regulat 2022/2023, în urma unui studiu conform căruia, în Superligă, pe primul loc va fi CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clasamentele din predicţii s-au realizat în baza unui model statistic în care s-au luat în calcul prestaţiile echipelor în precedentele două sezoane, experienţa jucătorilor din loturile actuale şi cheltuielile de pe piaţa transferurilor.

În Superligă, studiul arată că pe primul loc la finalul sezonului regulat va fi CFR Cluj, urmată de FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi, FC Botoşani, Rapid, UTA Arad, Hermannstadt, FC Voluntari, Farul, FC Argeş, Petrolul, FC U Craiova şi, pe ultimele poziţii, Chindia, Universitatea Cluj şi CS Mioveni.

În Anglia, pe primul loc ar urma să termine Manchester City, în Spania Real Madrid, în Franţa PSG, în Germania Bayern Munchen şi în Italia Inter Milano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.