Mijlocaşul român Eric Bicfalvi a marcat vineri golul decisiv al echipei sale, Ural, în meciul cu Spartak Moscova, din campionatul Rusiei, scor 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eric Bicfalvi a început pe banca rezervelor meciul dintre Ural şi Spartak Moscova, din etapa a patra a Premier Liga, campionatul Rusiei. Ural a deschis scorul în minutul 45+2 prin Danijel Miskic, dar oaspeţii au egalat prin Theo Bongonda, în minutul 53. Apoi Spartak a preluat conducerea, după reuşita lui Aleksandr Sobolev, în minutul 81.

Antrenorul gazdelor, Viktor Goncharenko, a decis să îl arunce în luptă pe Bicfalvi, în minutul 85. În minutul 90 Andrei Egorychev a adus egalarea, iar în minutul 90+4 Bicfalvi, servit de Schettine, a marcat golul victoriei pentru Ural, care a urcat pe primul loc al clasamentului, cu 10 puncte din patru meciuri disputate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.