Mijlocaşul român Eric Bicfalvi a marcat un gol pentru echipa sa, Ural Ekaterinburg, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, cu Lokomotiv Moscova, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eric Bicfalvi a fost titular în partida dintre Ural Ekaterinburg şi Lokomotiv Moscova, din etapa a 11-a a campionatului Rusiei. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5, prin Artem Dziuba, iar Ural a egalat în minutul 12, prin Begic. Bicfalvi a înscris pentru 2-1 în minutul 53, dar ultimul cuvânt l-au avut oaspeţii de la Lokomotiv, care au egalat în minutul 90+6, când a marcat Timur Suleimanov, iar meciul s-a terminat 2-2. Ural e pe locul 8, cu 16 puncte.

În Polonia, Radomiak, echipa antrenată de Costel Gâlcă, a învins cu 3-0 pe LKS Lodz. Golurile au fost înscrise de Pedro Henrique (min. 20), Flis (min. 36, autogol) şi Edi Semedo (min. 69).

Radomiak este la a patra victorie stagională, ocupă locul 8, cu 14 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.