Directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, că secundul echipei naţionale Nicoale Dică va rămâne la FRF şi nu va da curs ofertei primite de la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dică este liber să discute cu oricine. Nu ştiu dacă acceptă. În acest moment, ştiu că Dică este antrenor la echipa naţională. Punct. Şi atât! Am vorbit cu el şi e normal să-mi ceară sfatul, că nu numai în direcţia asta îmi cere sfatul, dar ce pot să vă spune este că Dică e în continuare antrenor la echipa naţională a României. Probabil că există această ofertă concretă din partea FCSB. Dacă vrea să plece niciun om nu poate fi obligat să rămână într-un loc. Există clauze de reziliere, care trebuie plătite dacă vrea să plece. Din ce ştiu eu, el vrea să-şi ducă munca mai departe, este foarte mulţumit de modul în care este tratat şi de modul în care colaborează cu Mirel şi cu toţi ceilalţi, inclusiv cu conducerea federaţiei şi mi se pare mult mai probabil la ora actuală, din discuţiile avute cu el, să rămână la FRF. La fel de sigur era şi Şumi acolo (n.r. - la FCSB) şi am văzut că nu mai e. Eu am înţeles că Dică rămâne la federaţie, ce procent să mai dai când îţi spune o astfel de propoziţie? (n.r. - despre Adrian Mutu) Şi Adi are oferte, nu ştiu unde se va duce, dacă se va duce, dar situaţia lui va fi lămurită săptămâna viitoare", a declarat Stoichiţă, la Digi Sport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue.

Joi, însă, Şumudică a decis să refuze oferta de la FCSB, el menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor putea colabora niciodată. După acest refuz, Becali s-a orientat către Nicolae Dică, tehnician care a mai antrenat FCSB, între mai 2017 şi decembrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.