Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, că există o listă cu şapte potenţiali înlocuitori ai lui Cosmin Contra la conducerea echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem şapte antrenori pe listă. Vom înainta cinci nume preşedintelui federaţiei. El este cel care va alege selecţionerul. Viitorul antrenor va trebui să preia naţionala şi pentru următoarea competiţie. Mi se pare logic ca cel care merge la acest baraj într-un moment greu, să meargă mai departe şi la Liga Naţiunilor şi în cazul îndeplinirii obiectivului să meargă mai departe şi în preliminariile pentru Cupa Mondială. Următorul obiectiv este măcar menţinerea în Grupa B la Liga Naţiunilor. Este un obiectiv. Primele două locuri în Liga Naţiunilor şi dacă obţine acest lucru va merge şi în preliminariile pentru Cupa Mondială”, a spus Stoichiţă la Digi Sport.

După meciul pierdut cu 0-5 de România în Spania, ultimul din grupele de calificare la Euro-2020, Cosmin Contra a confirmat la interviurile de la zona mixtă că nu va mai continua la conducerea tehnică a echipei naţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.