Stewarzii FC Liverpool se oferă să ajute la supermarket-urile din Merseyside, în special pe bătrânii şi oamenii cu handicap care fac cumpărături, a anunţat directorul executiv al clubului, Peter Moore, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mesaj pentru managerii de la supermarket-urile de aici, din Merseyside. Stewarzii noştri îşi oferă timpul şi expertiza pentru a ajuta să se ţină sub control mulţimea, pentru gestionarea situaţiei cozilor, controlul parcării, ajutarea bătrânilor şi celor infirmi ducându-le cumpărăturile la maşini, etc. Sunt cu adevărat cei mai buni din domeniu şi ar fi încântaţisă ajute cum consideraţi voi că este potrivit”, a  notat Moore pe Twitter, cerând să fie contactat de cei interesaţi.

În ultimele zile, televiziunile şi ziarele au prezentat imagini cu scene haotice la supermarket-uri, în contextul în care s-au decis restricţii pentru a preveni ca oamenii să cumpere multe din panică în timpul crizei legate de coronavirus.

Mai multe cluburi de fotbal au donat mâncare şi au oferit clădirile lor serviciilor de sănătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.