Echipa de baschet masculin CSM Oradea a anunţat transferul americanului Stephen Holt, aflat la primul angajament în România. Holt va juca cu noua sa echipă şi în FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 28 de ani, Holt are 1.93 metri şi joacă pe poziţiile 1-2.

După cariera în NCAA,  a evoluat în ligi inferioare din SUA, iar apoi a trecut la profesionism, la echipele Melbourne United şi Brisbane Bullets (Australia), Morabanc Andorra şi Zaragoza în Spania, CEZ Nymburk (Cehia), Stal Ostrow (Polonia), Astana (Kazahstan), Koper Primorska (Slovenia).

Holt este un jucător activ în ambele faze ale jocului şi dispune de calităţi pentru a avea impact atât în faza ofensivă, cât şi în apărare. Agresivitatea şi forţa fizică îi permit să acopere în defensivă la poziţii multiple. La celălalt capăt al terenului se remarcă în mod deosebit prin aruncări de la mare distanţă. De asemenea, este bun mânuitor de minge şi poate să-şi pună colegii în situaţii favorabile de a puncta, reprezentând o ameninţare pentru echipa adversă printr-o gamă variată de opţiuni”, l-au descris cei de la CSM Oradea.

Stephen Holt s-a căsătorit recent şi urmează să ajungă în România în câteva zile, urmând să intre în carantină 14 zile, conform legislaţiei în vigoare.

CSM Oradea va evolua în sezonul 2020-2021 şi în grupele FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.