Fundaşul dinamovist Steliano Filip a fost suspendat două etape, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, în timp ce stelistul Jugurtha Hamroun va sta un meci, în urma incidentelor de la derbiul Dinamo - Steaua, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filip a primit o penalitate de 3.000 de lei, iar Hamroun una de 740 de lei, iar clubul FC Dinamo a fost sancţionat cu avertisment pentru incidentele creat de suporteri.

După un fault al lui Steliano Filip asupra lui Jugurtha Hamroun, în minutul 84, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit, iar arbitrul Ovidiu Haţegan i-a eliminat pe cei doi jucători.

Jucătorii Angelov Filipov (FC Voluntari) şi Dorin Goga (ACS Poli Timişoara) au fost suspendaţi pentru două jocuri şi penalizaţi cu câte 3.000 de lei pentru cartonaşele roşii primite în prima etapă a play-out-ului Ligii I.

În urma eliminărilor din prima etapă a play-out-ului, fotbaliştii Jean Sony Alcenat (FC Voluntari), Vitor Bruno (CFR Cluj) şi Cristi Bărbuţ (ACS Poli Timişoara) au fost suspendaţi câte o etapă şi au primit penalitate de câte 740 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.