Grecul Stefanos Tsitsipas l-a omagiat pe Novak Djokovici, despre care a spus că este cel mai mare jucător de tenis din lume, după finala de la Australian Open. La rândul său, sârbul l-a lăudat pe Tsitsipas şi i-a îndemnat pe tinerii din întreaga lume să-şi urmeze visurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Admir ce ai făcut pentru sportul nostru, este o călătorie incredibilă. Mulţumesc. Novak scoate ce e mai bun din mine, este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, de fapt cred că este cel mai bun. Vreau să-ţi mulţumesc pentru limitele pe care le-ai atins, ne-ai provocat pe toţi la maxim. Nu e uşor să pierd şi a doua finală de grand slam, dar mereu sunt decis să revin pe teren şi să dau mai mult. Mulţumesc fanilor greci, mereu mă fac să mă simt ca acasă aici", a declarat Tsitsipas la festivitatea de premiere de pe teren.

 

Novak Djokovici i-a mulţumit lui Stefanos Tsitsipas, subliniind că este unul dintre cei mai profesionişti jucători din circuit. Sârbul a transmis un mesaj puternic tinerilor din întreaga lume, sfătuindu-i să nu renunţe la visele lor.

"Mulţumesc, Stefanos, că ai vorbit atât de frumos, îţi mulţumesc. Amândoi vrem să câştigăm pe teren, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne respectăm. Cu siguranţă nu e ultima ta şansă de a câştiga un grand slam, ai mult timp în faţa ta. Eşti unul dintre cei mai profesionişti jucători din circuit, eşti o persoană foarte interesantă. Grecia şi Serbia sunt două ţări relativ mici, nu am avut mulţi jucători de tenis de asemenea nivel, aşa că mesajul meu pentru toţi tinerii din lume este să viseze, pentru că orice este posibil, indiferent de unde vii. Cred că mai degrabă o copilările cu dificultăţi te face mai puternic, eu şi Stefanos suntem exemple în acest sens. Aşa că, aveţi încredere că puteţi reuşi", a spus Djokovici.

 

Novak Djokovici a câştigat turneul Australian Open pentru a zecea oară, după ce l-a învins, duminică, pe Rod Laver Arena, pe Stefanos Tsitsipas, şi l-a egalat pe spaniolul Rafael Nadal la numărul de titluri de grand slam: 22..
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.