Sportivii Ştefania Dobre, la categoria 63 de kilograme, şi Cristian Bodîrlău, la 81 kilograme, au fost eliminaţi, vineri, în faza grupelor la Campionatul European de judo de la Kazan (Rusia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria 63 de kilograme, Ştefania Dobre a pierdut în turul 2 al grupei D, în faţa sportivei israeliene Yarden Gerbi. În primul tur, Dobre o învinsese pe suedeza Anna Bernholm.

După un prim tur liber în grupa D, Cristian Bodîrlău (categoria 81 de kilograme) a fost învins în cel de-al doilea de olandezul Frank de Wit, fiind eliminat din competiţie.

Joi, în prima zi a CE de la Kazan, Monica Ungureanu (categoria 48 kilograme) şi Andreea Chiţu (52 de kilograme) au obţinut medaliile de bronz, în timp ce Violeta Dumitru (48 kilograme), Larisa Florian (52 kilograme), Corina Căprioriu şi Loredana Ohâi (ambele la 57 kilograme) au pierdut în primele confruntări din grupe.

Din delegaţia ţării noastre mai face parte Daniel Natea, care va concura sâmbătă la categoria plus 100 kilograme.

Medaliaţii la CE de la Kazan vor primi în clasamentul mondial 400 de puncte pentru medalia de aur, 240 pentru cea de argint şi 160 pentru cea de bronz.

La competiţia de la Kazan participă 394 de judoka din 46 de ţări (229 masculin şi 165 feminin).

La ediţia din 2015 a Campionatului European, Andreea Chiţu a cucerit medalia de aur la categoria 52 de kilograme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.