Fundaşul echipei Concordia Chiajna, care a suferit o accidentare gravă la genunchi în minutul 73 al meciului cu ASA Târgu Mureş, a aşteptat în ambulanţă finalul întâlnirii pentru a fi dus la spital, deoarece la stadionul Transil nu se afla decât un singur medic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Digisport, medicul a rămas în tribune până când partida s-a încheiat, întrucât, cei de la ASA Târgu Mureş nu au asigurat niciun alt doctor la joc şi, conform protocolului, un meci nu se poate disputa fără medic, iar ambulanţa, la rândul ei, nu poate pleca fără medic.

În urma RMN-ului efectuat la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, Bărboianu a descoperit că a suferit o ruptură a ligamentelor colateral, medial şi lateral şi o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. El va lipsi de pe teren minim şase luni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ştefan Bărboianu a fost accidentat în minutul 73 de coechipierul său Cristian Bălgrădean.

Echipa ASA Târgu Mureş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, în care gazdele au ratat un penalti, iar ilfovenii au terminat partida cu doi fotbalişti mai puţin pe teren şi cu un jucător de câmp în poartă după eliminarea lui Bălgrădean.

Golurile învingătorilor au fost marcate de G. Mureşan '11 din penalti şi Ciolacu '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris V. Alexandru, în minutul 84.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.